Home

Lajme

Ikën nga Greqia, emigrantë shqiptarë: Nuk ikim më, fitojmë më shumë duke shitur shalqinj

No Comments Argëtim Kuriozitet

Në fshatim Imësht të Lushnjes, shumë pak të rinj janë emigrantë. Shumica janë kthyer sepse kanë parë që të ardhurat nga puna me tokën e tyre kanë qenë më të larta se sesa ato të punës në emigrim.

Ata thonë se kanë më mirë të punojnë në vendin e tyre se sa në dhe të huaj. Tani ata fitojnë më shumë duke punuar tokën e tyre se sa në emigrim.

Burimi/zc24news.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *