Home

Lajme

Edi Rama Ju drejtohet të Rinjve: “Mund të fitoni 5000 euro nëse rrini në Shqipëri…”

No Comments Aktualitet Lajme

Kryeministri i Shqipërisë dhe njëherësh Kryetari i PS, Edi Rama dje ma mbajtur takim me të rinjtë e Librazhdit.

Nga aty ai tha se pjesë e rrjetit të qendrave të trajnimit të të rinjëve do të jetë e disponueshme shumë shpejt edhe në rrethin e Elbasanit.

Më tej Kryeministri tha se të rinjtë do të mund të fitojnë nga 5000 euro në muaj pa pasur nevojë të dalin jashtë vendit.

Ja deklarata e plotë:

Djemtë dhe Vajzat e reja kanë hyrë në tregun e madh botëror pa pasur nevojë të dalin nga shtëpia.

Gjithashtu edhe ju në Elbasan do keni qendrat për t’ju trajnuar që në pak muaj të njihni gjuhën e kodimit për të qenë nevoja të largohebj jashtë shtetit për të fituar 5000 euro.

Këto euro nuk vijnë duke më dhënë mua një vo’të. Këto janë më jep një të jap dy. Nuk kam nevojë ta diskutojmë më shumë.

Burimi/todaynews33.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *