Home

Lajme

**E Mrekullueshme** Blej një bukë, fito një libër falas…

No Comments Argëtim Kuriozitet

Në qytetin Tunxheli në Turqi pronari i një furre buke ka vendosur që çdo klient që blen një buk të fitojë një libër falas.

Ky gjest fantastik sipas bukëpjekësit ka një qëllim fisnik, qëllimi i tij është që përveçse të tregtohet bukë dhe prodhime tjera nga furra e bukës, të kontribohet edhe në dije dhe emancipim të popullit.

Vlen të theksohet se marrja e librit nuk shton kostot për qytetarët. Pronari i biznesit thotë se ka edhe persona që nuk duan ta marrin librin, por diçka e tillë është kthyer tashmë në detyrim.

Ata jepen në bazë të moshës së klientit. Nisma i ka habitur fillimisht blerësit ndërsa tashmë iniciativa është bërë virale në rrjete sociale me postime të ndryshme.

Ky gjest i këtij pronari padyshim se është gjest për tu përshëndetur dhe urojmë që edhe pronarët e bizneseve tona çfarëdo qofshin ato të marrin një iniciativë të tillë.

Burimi/todaynews33.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *