Home

Lajme

Ganimete Musliu i Reàgon Kurtit: “Le të Fillojnë nga Unë…”

No Comments Aktualitet Lajme

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ganimete Musliu ka reá guar në lidhje me vendimin e qeverisë për projekt ligjin kon fį skį min e pasurisë.

Miratimin e këtij draft dokumenti e ka mirëpritur deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, e cila ka theksuar se Qeveria mund të fillojë prej rishikimit të pasurisë së saj.

Musliu ka qenë e ftuar në emisionin Frontal, ku ajo ka thënë se nuk i pengon rishikimi i pasurisë së saj.

“Le të fillojnë nga unë, le të kontrollojnë pasurinë time. Unë nuk kam asnjë pengesë prej kësaj, por mënyra se si i qasen kësaj, në mënyrë jo të mirë e propaganduese, kjo tregon se ata nuk janë të aftë. Një Li gj i tillë është i domosdoshëm.

Kjo iniciativë është marrë në kohën kur ministër ka qenë Abelard Tahiri. Fati e deshi që të shkojmë në zgjedhje të parakohshme dhe ka mbetur”, ka theksuar ajo.

Gjithashtu deputetja ka theksuar se Qeveria Kurti po bënë shumë zhurmë për projektligjin për marrjen e pasurisë së pajustifikueshme për të mbuluar dështimet e saj.

Burimi/todaynews33.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *