Home

Lajme

Andi dhe Jasemina i japin fund dashurisë së tyre!

No Comments Argëtim Thashetheme

Sot ishte takimi i Andit dhe Jasemines por qe nuk u e bën, pas gjithë këtyre Bora tha se ata duhet të kenë një përballje. Jasemina i tha qe ishte xheloze për të gjitha që bën Andi për fotografitë që i poston ai në rrjete sociale. Jasemina tha qe nuk e mirëkupton për fotografitë që i poston me një vajzë tjetër dhe qe është aq i afërt me të .

Andi tha qe xhelozia e saj atë po e mbyt dhe qe dashuria dhe pelqimi qe e kishte për të është shuar, sepse edhe Jasemina bën veprime me djem të tjerë dhe qe kurrë nuk ja ka permendur. Pas përbarlljes Jasemina u shpreh se Andi ishte një njeri shumë i rendësishem për të dhe qe nuk do ta humbas, çfarë do të ndodhë me çiftin në fjal mbetet për tu parë….!

Burimi/goproshkodra.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *