Home

Lajme

Habit Arjan Çani: Pak Vrāsje Ka, Duhet Të Kishte Më Shumë!!!

No Comments Argëtim Thashetheme

Gazetari Arjan Çani ka tr on ditur opinionin publik me deklaratën e tij të fundit, që për hir të së vërtetës është e përsëritur.

Pak kohë më parë ai i bëri thirrje shqiptarëve që të ikin nga Shqipëria pasi do të bëhet ka sap hanë, ndërkohë që shprehu dëshirën e tij për vr as je, pasi sipas tij vetëm kështu shqiptarët do të “zënë mend” dhe nuk do të vr ite n më për vota.

Ndërkohë në emisionin “Të paek spozuarit”ai komentoi ngjarjen e fundit të Elbasanit, duke i cilësuar si normale gr upet e ngritura nga PD për të mbrojtur votën. Më tej ai tha se ka pak vr asj e deri tani dhe se duhen më shumë.

“Grupet për mbrojtjen e votës në Shqipëri duken ç’menduri, por janë të duhurat. Tek ne komisionerët janë partizanë. Pse të mos ketë të fortë nga të dyja palët? Edi Rama në 2013 me kë erdhi në pushtet? Me të gjithë të fortët. Në 21 janar kishte të tillë, rreth 200 veta. Në Shqipëri ende nuk ka ardhur koha që zgjedhjet të bëhen pa të fortë. O do tí pranojmë ca gjëra, ose nuk i pranojmë fare. Në këtë vend palët nuk e pranojnë që vota të jetë e lirë. Pak vr as je ka, duhet të kishte më shumë. Po sé mbrojti po licia votën, kush duhet ta mbrojë?”, tha ai i re voltuar.

Burimi/news21post.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *