Home

Lajme

Ky 94 Vjeçar nga Kosova kërkon Grua… Ja çfarë thotë Ai…

No Comments Argëtim Humor

Plaku Isuf Muhaxheri nga Kaçaniku ka tash e disa vite që jeton i vetëm pasi atij i ka nd ëruar je’ të gruaja, ai ka mbetur i vetëm dhe punët e shtëpisë detyrohet ti bëj vetë.

Muhaxheri ka 8 fëmijë aktualisht dhe në një rrefim ai tregoi për momentet e mira që i kishte pasur me bashkëshorten tashmë të n dj erē.

“Gruaja më ka thanë ti je kanë marak me i ba dy gra, e unë i thosha, se pare kisha, me kanë marak menjëherë martona, po s’du me të shkel. Fëmijët mi ka këqyr shumë”, theksoi Muhaxheri.

Muhaxheri tregoi se kishte 8 vajza e 8 djem, ndërsa tani i vetëm i duhet ta pastroj shtëpinë.

Kjo sigurisht për të duhet të jetë e vështirë dhe e lodhëshme.

“Unë jam kanë zotëri njeri, tash me fshi… S’kam ditë, prej zorit po duhet mu mësu. E fshij krejt”, tha më tej ai.

Ndërsa tani po kërkon grua.

Burimi/todaynews33.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *