Home

Lajme

Skënder Karaçica – Kahe të diskursit

No Comments Lajme Opinion

Nuk ka debate në Shqipëri pa e përmendur Serbinë!
Në debatet televizive dhe ato të shkruara,nuk ka debate pa e përmendur Serbinë(!).Nuk e kuptoj pse me kaq nostalgji dhe me kaq ,,shembuj të mirë,,(sic!)kur e kur debatohet për çështje të caktuara politike në rrafshin rajonal të Ballkanit,analistë dhe ata të jetës politike(intitucionale)në Tiranën zyrtare,nuk e lanë pa përmendur Serbinë(!).
Pse kaq shumë po u hy në ,,punët e ditës,,(sic!)Serbia aktuale pas regjimit dhe me regjimin e Sllobodan Millosheviq në Tiranën zyrtare…?
Tirana zyrtare duhet të marrë udhën tjetër në rajon,sa më pak dhe fare pak Serbia të bëhet temë e ditës shqiptare…!
Çikago,prill 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *