Home

Lajme

Shqiptar nga të gjitha trojet e Shqipëris natyrale nderuan 217 Martirët e Hormovës dje në datën 29.04.2021.

No Comments Argëtim Histori

“Shqipet” e Labëris u vrejtën shum pak😒 edhe pse ishin të inforuar dhe të thirrur përmes rrjeteve sociale, ata vetëm na lavdëruan përmes FB, por nuk patën vullnet dhe guxim të afroheshin te Memiriali.
Ajo që vrehej dhe ishte më e dhimbëshme, ishte se bijtë dhe nipërit e Martirve ishin fare pak, të tjerët e kan shprehur nën zë se kan fëmijët në greqi dhe sduan ta prishin me grekun.
Këtë popull të mjerë, mund ta masakrosh, ta përdhunosh, ta shfrytëzosh si skllav dhe sapo ti japësh një kafshat bukë ai të falenderon dhe të shikon si shpëtimtar😥
Përditë e më shumë vrehet dobësia dhe tradhëtia që bëjne viktimat duke i shërbyer agresorit. Madje ka edhe nga ata që thirren se aty kan gjyshin, xhaxhain etj etj.
Ju mundë të thoni se me këtë status, kam nisur të hedh baltë…! Por më thoni si mundë të luftoj të mbroj kauzën nga balta pa u zhytur dhe pa sterpikur ata që jan rrethit?! Nderkohe që unë luftoj me shpirtë të mbroj kauzën, disa të tjerët luftojnë ta zhysin atë edhe më thell në baltën e turpit dhe harresës Kombëtare?!!!

Kan være et billede af 1 person, står dhe ambiente të jashtme
Kan være et billede af 4 personer, inklusive Florjan Canaj og Frrok Bardhi, folk, der står dhe ambiente të jashtme

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *