Home

Lajme

ALUMNI Liceu Artistik – Luljana Tyli (Sejko) piano

No Comments Kulture

Lindur më 28 .07.1943 , Tiranë. Arsimimi: Liceu Artistik,Tiranë (1950-1962). Akademija e Arteve (1971-1975). Jam emëruar pjaniste ,në Teatrin e Operas dhe Baletit,në sektorin e artistëve lirik (1962-1971). Pas diplomimit,emërohem në Liceun Artistik,pjaniste në klasën e kantos. Dal në pension ,në vitin 1993.

Burimi/Facebook/ALUMNI – Liceu Artistik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *