Home

Lajme

Skënder Karaçica – Si shihet atdheu nga larg

No Comments Lajme Opinion

Keni mendjen se ju mallkon gjaku…!
Kriminelet e Serbisë dhe gjenocidi ndaj shqiptarëve dhe për tokën e djegur të Kosovës,priten me lule në bulevardin e Beogradit,ndërsa në Kosovë individë të korpusit politikë në institucionet e shtetit,djelmeninë e pushkës për Lirinë e Kosovës,pa turp dhe pa turp,i quajnë kriminelë…(!).
Ku jemi dhe ku kemi mbërri,kur e kur,regjimi vrastar i Millosheviqit i përgjaku udhët e Kosovës,ne të sftrukur i bënim uratën Zotit: ,,Shpetona o Zot,,(sic!)dhe tashti pas çlirimit dhe të harresës për kohën e gjenocidit të Serbisë,nuk kursejmë fjalët më të rënda për djelmeninë e pushkës për Lirinë e Kosovës(UÇK).
Në diskursin e korpusit politikë dhe në institucionet e shtetit,mund të thonë çdo gjë u vjen rreth gojës,por një gjë është e vërtetë para Tokës,para Kombit,para Flamurit dhe para Zotit se,DJELMENIA e PUSHKËS për LIRINË e KOSOVËS (UÇK)nuk ka bërë krime kundër njerëzimit dhe nuk janë kriminelë(!).
Keni mendjen se ju mallkon gjaku…!
Çikago,5 maj 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *