Home

Lajme

Musa Krasniqi – SHQIPËRIA O SOT O KURRË

No Comments Lajme Opinion

SHQIPËRIA O SOT O KURRË – do të duhej ta padis Serbinë ndërkombëtarisht për gjenocidin masiv ndaj shqiptarëve në periudhën nga viti 1878 e deri në vitin 1999 e jo ti ofrohet për “minishengen” !
Ua përkujtoj se gjenocidi i Serbisë ndaj shqiptarëve është më i madhi e më barbari në Evropë pas atij fashist në luftën e dytë botërore.
Çdo popull (shtet) tjetër i Evropës apo i Botës po të ishte në keto raporte siç ishte dhe është populli shqiptar me Serbinë do ta denonconte nderkombtarisht një armik të tillë.
Në periudhën e lartëpermendur Serbia e masakroj dhe e dëboj në mënyrat më ç’njerëzore me shumë se gjysmen e popullit shqiptar dhe na i mori më shumë se gjysmen e trojeve tona e politikanët e shtetit shqiptar nuk janë në gjendje ta denoncojnë Serbinë !
Janë momentët e fundit për ta denoncuar Serbinë.
Poqese hynë Serbia në EU pa u denoncuar nga Shqipëria atëherë gjithëçka merr fund sepse denoncimi evt i mëpastajshem ndaj Serbisë s’mund të këtë kurrfar efekti pozitiv për neve.
P S
Republika e Kosovës nuk ka të drejt ta denoncoj nderkomtarisht Serbinë.
Musa Krasniqi
9 maj 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *