Home

Lajme

Sazan Guri – Mqs jemi te Zeusi, i cili vinte nga vinte (Azi e Afrike) por:

No Comments Kulture

  1. Kthehesh ne Epir apo jo, ne brigjet e Thiamisit (camerine e sotme), nga viti 10,000 p.es. deri sa erdhen ata qe vodhen historine dhe e cuan ne Olimp, diku ne vitet 500 p.e.s, rrini ju, merruni me mua sa te nxjerrin miliona euro fitime ata me genjeshtrat e tyre!?.
  2. Ju thoni se lumi Thiamiz ne Londer quhet kot se koti, dakord?
  3. Po ata qe formuan Britanine, sikur iken nga Butrinti apo jo, nuk quhet edhe kjo?
  4. Po sikur Butrinti quhej Troja e re, po edhe Britania fillimisht quhej Troja e re?
  5. Po sikur grupi i Eneas shkuan nga Butrinti dhe formuan nje Troje tjeter ne Rome ne kodrat e Albanit, rastesi edhe kjo?
  6. Po sikur Skocia quhej nuova Albania deri para ca shekujve, rastesi edhe kjo, dakord s’themi gje!?
  7. Po sikur te gjithe heronjt e Trojes u kthyen te gjysherit e tyre ne Cameri apo Epir, edhe kjo rastesi, dakord edhe kjo?
  8. Ottava gjysem note qe i jep kuptim pentagramit – sa qejf kemi te na sillni fakte ndryshe, ju flm, SG
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *