Home

Lajme

Xun Çetta – Edhe një veteran i punës shkencora na la, u preht në paqe trupi i tani të ndjerit Prof dr. Sadri Fetiu

No Comments Aktualitet Lajme

Të gjithë i dijm kushtet në të cilat punoj intelegjenca jonë Universitare nen pushtimin e egër Serb, kryesisht vitet e fundit, nuk ishte sa duhët në krye të deturës por fatmirësisht pati emra të cilët në momente të caktuare reflektuan guxim dhe vlera gati të mjaftueshme për ti thënë Serbisë Jo, pa dyshim nder ta ishte edhe tani i ndjeri Prof dr. Sadri Fetiu. E thëm, kam hulumtuar dhe konstatuar rezistencën sado jo masive por nuk kanë munguar njërëz si z. Fetiu.
Ngushllime Familjës Fetiu, Institutit Albanologjik dhe kolegëve të Sadriut. I perjetshëm qoftë kujtimi mirë dhe puna në kushte pushtimi çfarë ka bërë tani i ndjeri Prof dr. Sadri Fetiu. LAVDI
Prishtinë 11.05.2021
Xun Çetta.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *