Home

Lajme

Skënder Karaçica – JO!armët vrastare për shqiptarët

No Comments Lajme Opinion

Shteti Ligjor
JO!armët vrastare për shqiptarët
Nuk ka ditë që nuk vijnë lajmet nga Shqipëria për skenarët e vrasjeve(atentateve)në pamje të parë të këtij tmerri,sikundër në vendet e Amerikës Latine…!
NDAL!Vrasjet dhe atentatet në shehshet e Shqipërisë dhe në Tiranë!JO armët për shqiptarët dhe vrasjet gati-gati të përditshme!PO trajtave të qytetërimit shqiptarë përmes shtetit demokratik dhe ligjor të Shqipërisë!
Qeveria shqiptare në Tiranë të miratojë Ligjin për armët dhe ndalimi i tyre për tmerret që po i shohim përditë në sheshet shqiptare…!
Shteti Shqiptar nuk është Amerika Latine!
Çikago,11 maj 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *