Home

Lajme

Skënder Karaçica – MOIKOM ZEQO PËR PROFESOR UKSHIN HOTI

No Comments Lajme Opinion

Njerëzit përballë historisë
MOIKOM ZEQO PËR PROFESOR UKSHIN HOTI
Për Ukshin Hotin çështja shqiptare nuk është një mit i rrugës.


Në një Evropë,apo në një botë diologjike,kombi shqiptar nuk ka pse të jetë shurdhmemec,ose një manekin i skenës.


Kombi shqiptar është i pjesëtuar padrejtësisht në strukturat shtetërore të huaja dhe të ndryshëm ,duke qenë de facto një subjekt etnik i papjestueshëm dot.

  • * *
    Nuk mund të ketë histori të shqiptarëve të bërë nga të tjerët,po ka histori të shqiptarëve të njohur më në fund nga të tjerët.
    (Nga notesi i leximit)

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *