Home

Lajme

Kimete Berisha – Zonja që nuk ka dashur të jemi të barabartë me Serbinë!

No Comments Lajme Opinion

Deri dje, cuklat e palltos i ka rruar me brisk, e sot u bë aq ‘dikushi’, sa flet për reciprocitetin në mënyrë dëshirore, në vetën e parë, thuajse kanë vdekur krejt shqiptarët.
Thotë: ‘Unë nuk kam dashur që t’i vendosim menjëherë masat e reciprocitetit me Serbinë’.
Pra: Rozeta ‘nuk ka dashur’.
Shih ti çfarë luksi, çfarë arrogance!
Nuk thotë, ‘kam menduar’, ‘kam analizuar’, kam vlerësuar’, por flet me ndjenja, me emocione, me dashuri, thotë ‘Nuk kam dashur’!
Mbasi s’po të ngutet, a bën së paku të na tregosh se kur po ke qejf ti madhëri që ne të bëhemi të barabartë me Serbinë?
Cilën datë e mban dëshira juaj?!
Pse nuk ke dashur që menjëherë të jemi të barabartë me Serbinë?!
Dëshira-dëshirë edhe e ka një marifet!
Së paku mos e mbroj ti Serbinë kaq ashiqare, se e keni çuditur edhe armikun!
Kosova ekziston për të ta plotësuar ty dëshirën serbe.
Një të mirë e ka kjo zonja, në Kuvend kurrë nuk i ndahet telefonit, as kur flet Kryeministri!
Çiftja e saj veç s’ka guxim se e kish lënë ulur Lady Magbethin.
Magbethi ka pas thënë ‘Duku e butë si lule, e helmin e gjarprit fshehe përfundri!
Duke e ditur se shqiptarin që nga djepi e kanë mësuar: ‘besnik bëhu e besë nuk i zë askujt’, s’ka më kollaj sesa ta humbësh besimin e shqiptarit.
S’ka më kollaj.
Jam e sigurt se jemi mashtruar.
Por, e kam një ide: Mund ta mashtrojmë – mashtruesin.
Ta mashtrosh – mashtruesin është kënaqësia më e madhe (Makiaveli).
Jam e sigurt se së shpejti do të kënaqemi!
P.S. Kjo qeveri nuk kish nevojë për armiq, se ish armike e tërbuar e vetvetes!
(Mos i beso askujt që pyetjes tënde i përgjigjet me pyetje dhe që kur e pyet për të sotmen, të flet për të kaluarën)!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *