Home

Lajme

Skënder Karaçica – Si shihet atdheu nga larg

No Comments Lajme Opinion

Asociacioni i komunave me shumicë serbe në Republikën e Kosovës (sic!)në asnjë mënyrë mos të ketë statusin ekzekutiv(Srbska republika)
Në Çikago(SHBA) me ka rënë të shoh nga afër me dhjetëra asociacione të nduarnduarshme të veprimtarisë,por asnjëra prej tyre nuk ka statusin ekzekutiv!Kjo që po flitet dhe po vëhet në tovolinën e bisedimeve dhe të qarqeve të diplomacisë,për të cilën po vajton për ,,pozitën e rëndë,,(sic!)të pakicës serbe në Kosovë,
qeveria në Beograd dhe regjimi i A.Vuçiç,po orvatët që përmes asociacionit të komunave të hyjë brenda në shtetin e Kosovës dhe,kështu për njëqind vjetët e ardhshëm të levizë krizat politike dhe të destabilizojë saherë që i duhet shtetin e Kosovës(!).
Jo asociacioni i komunave serbe në Kosovë me verdiktin ekzekutiv!
Çikago,25 maj 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *