Home

Lajme

Skënder Karaçica – Teza politike e E.Ramës,,Vraje Babën,,!

No Comments Lajme Opinion

Në akrepat e orës
Teza politike e E.Ramës,,Vraje Babën,,!
Kryeministri shqiptar Edi Rama,në fjalorin e tij politik ,,Vraje Babën,, ka hyrë në bahqe të gjeniut popullor dhe ka nis porosinë për kundërshtarin e tij Lulzim Basha.
Në tregimet e gjeniut popullor thuhet se kur djali e vret babën,ai nuk është djali i tij dhe,tevona nana martohet në kojshi!-rrëfime nga tregimet popullore.
Mos e vraj babën,Edi Rama dhe Lulzim Basha!Partitë politike në shërbim të kombit shqiptar dhe të Shqipërisë!
Çikago,4 qershor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *