Home

Lajme

Skënder Karaçica – E kohës

No Comments Lajme Opinion

Emisioni,,Show Kojshia,,në Prishtin,e drejtoi Sadri Imeri,musafir Hoxhë Shefqet Krasniqi, nuk ia qiti goja të përmend fjalën Populli Shqiptar…?!
Në temën bosht të emisionit,besimi në Islam dhe porosia fetare dhe (estetike,-nënvizimi im)i librit të shenjtë të KUR`ANIT,sikundër
herave tjera Hoxhë Shefqet Krasniqi,nuk ia qiti goja të thotë(lexo:Populli Shqiptar në Kosovë,-vërej.ime)por mezi ia qiti goja për fjalën e gdhendur më sëpatë(lexo:Shqipfolësit)!
Pse po ngurron të përmend fjalën e shenjtë kombëtare:Populli Shqiptar në Kosovë,por ia mbanë anën udhës së frigës,,fetare,,(sic!)dhe para opinionit flet kutrrum,flet dhe i përseritë të njejtat mësime kuranore,pa thënë asgjë të re për kohën dhe shekullin e ri…!
Po mendon Hoxhë Krasniqi se është shekulli i mesjetës(sic!),kur njerëzit kanë folur edhe me gishta dhe me gojë të mbyllur nga friga e ,,besimit,,fetar i sajuar nga buxhuku i hoxhollarëve(sic!).Ka kaluar ajo kohë,jemi nis në shekullin e ri dhe,këtu hoxha shqiptar duhet të jetë më i matur dhe me zemrën plot:Për kombin shqiptar,për brezat e rinj,për shkollën shqipe,për librin shqip dhe,për ardhmërinë kombëtare të kombit shqiptar.
Pse Hoxhë Shefqet Krasniqi në ligjëratat e tij fetare,nuk e përmend fjalën e shenjtë kombëtare:Populli Shqiptar…?!
Çikago,9 qershor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *