Home

Lajme

Historia e Kosovës e përgjakur deri në shkallë të gjenocidit,Nikolla Pashiqi serbi më antishqiptar(!)

No Comments Lajme Opinion

Në vend të debatit
Historia e Kosovës e përgjakur deri në shkallë të gjenocidit,Nikolla Pashiqi serbi më antishqiptar(!)
Në një debat lidhur me shkrimin historik që hedh dritë për kohën e Nikolla Pashiqit,me profesor Qazim Namani.
Koha më e rëndë e historisë shqiptare në Kosovë,ishte miratimi i ,,ligjeve të Serbisë,,(sic!)të nënshkruara nga serbi më antishqiptar Nikolla Pashiqi në të ashtuquajturën,,Reforma Agrare,,(1918-1941)e pa parë dhe para syve të Evropës(sic!),kur në mbrojtje të tokës u vranë 3.000 shqiptarë.
Për një shekull të vdekjes kolektive dhe të shfarosjes në substancë të shqiptarëve të Kosovës nga serbi më antishqiptar,Serbia e Nikolla Pashiqit,do të duhej të hapet Muzeu Historik në Prishtinë:
NJËQIND VJET TË GJENOCIDIT TË SERBISË NË KOSOVË!
Çikago,22 qershor 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *