Home

Lajme

Skënder Karaçica – Vapë ekstreme në Kosovë!

No Comments Lajme Opinion

Moti këto ditë
Vapë ekstreme në Kosovë!
Nuk më ka rënë të përjetojë vapë kaq ekstreme(koha e verës)në Kosovë!Erdha nga Amerika për pushime në Kosovë dhe ditë e pushimeve po i kalojnë në banesën time në Fushë Kosovë.
Ndërtimet e banesave të reja ,,me planin urbanistik,,më skandaloz dhe gjeneratat dhe banuesit e tashëm do të gjykojnë më të drejtë,që,përmes këtij farë plani shkel e shko(sic!)ambienti jetësor në këtë vapë ekstreme është bër i pa përballueshëm.
Pse po ndodh kjo…?Sepse me ,,planin urbanistik,,hajt kush po ia nis i pari(…)në qendrën e kompleksit të ri banesor në Fushë Kosovë,nuk ka gjelbrim,nuk ka vend shesh për banuesit e këtueshëm dhe,betoni në këtë vapë të madhe po ua dridh tokën nën këmbë(sic!).
Pos kësaj,në rrugët që kalojnë përmes ndërtesave të banimit në Fushë Kosovë,janë aq të pa pastërta dhe neveritëse,me pluhur,bërllog dhe mebturat tjera që kundërmojnë erë të keqe në këtë vapë ekstreme…!
Qyteti i Fushë Kosovë në fillimet e veta të ndërtimit dhe me ,,planin urbanistik,,(sic!)do të jetë qyteti i Kosovës pa frymëmarrje për sot e nesër…!
Fushë Kosovë,7 korrik 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *