Home

Lajme

ALUMNI – Liceu Artistik – Bashkepunim midis dy shkollave te artit

No Comments Kulture

Në kuadër të bashkëpunimit midis dy shkollave, Shkollës së Artit Gjilan dhe Liceut Artistik Tiranë dhe Ditës Ndërkombëtare të Muzikës, nxënësit e shkollës tonë dhanë një koncert në Teatrin e qytetit të Gjilanit. Liceu Artistik i Tiranës u nderua me dy dhënie çmimesh. Çmimi ” Agim Ramadani” dhënë nga Komuna Gjilan dhe Mirënjohje për Bashkëpunim të vazhdueshëm në mes dy shkollave akorduar nga drejtori i Shkollës së Artit Gjilan z. Kushtrim Jakupi.

Mund të jetë një imazh i 9 persona, duke përfshirë Shkëlqim B. Sirika, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 7 persona, duke përfshirë Shkëlqim B. Sirika dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Burimi/ALUMNI – Liceu Artistik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *