Home

Lajme

ALUMNI – Liceu Artistik – Masterclass kanto – Alisa KATROSHI

No Comments Kulture

Në piano: Erjana Nikolla
Nxënësit e degës së Kantos S. Doka, P. Pajollari dhe A. Kasmi, me pedagoge Alma Strazimiri zhvilluan masterclass me Alisa Katroshi me veprimtari artistike të saj në Itali dhe Hungari, konkretisht Sara Doka-Viti i 3 (Programi: Handel – Lascia Ch’io Pianga & Moxart – Porgi Amor), nxënësja Paolina Pajollari, (programi:Se tu m’ami -Alessandro Parisotti; Sebben Crudele-Antonio Caldara & Zare Trendafile-Perpunuar nga Lola Gjoka) dhe Alesja Kasmi: Viti i 2 – kanto, (programi: Handel- V’adoro pupile& Romance Belini- Vaga luna)
Drejtoria e shkollës i shpreh mirënjohjen Alisës për kontributin e dhënë në zhvillimin e masterclass falas.
Suksese nxënësve që morën pjesë në këtë masterclass

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Burimi/ALUMNI – Liceu Artistik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *