Home

Lajme

Ismet Bexheti “dridhë“ Sllavo Maqedonasit me këngë kushtuar Kumanovës Dardane! (Video)

No Comments Aktualitet Lajme

Me rastin e prezentimit të të ashtuquajturit “himni” i Kumanovës nga ana e kryetarit te saj i cili duke i anashkaluar shqiptarët si gjithmonë të cilët u irituan tej mase nga ky “himn” një etnik.

Këngëtari shum i njohur nga Kumanova Ismet Bexheti ne bashkpunim me tekstshkruesin nga Kumanova Abaz Selmani dhe organizatorin Mesud Bajramin reaguan duke iu kundër përgjigjur me një këngë për Kumanovën e titulluar : Kumanovë zemra ime, këngë e cila shtjellon në vete me textin e saj se shqiptarët janë autokton në trojet e tyre e kënduar mjeshtërisht nga Ismet Bexheti.

Kjo këngë prej tash mund të themi lirisht se do të jetë Himni i shqiptarëve të Kumanovës.

Burimi/zeripress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *