Home

Lajme

Ymer Nurka – JA PSE EVROPIANËT NUK DUAN TA PRANOJNË SHQIPERINË NE BE!

No Comments Argëtim Histori

Arkeologu polak Pjoter Dicek një nga më të mirët e Europës sjell argumente te besueshme!
“Në studimet e shumë Albanologëve Europianë dhe Amerikanë del, se Gjuha Shqipe është ndër më të vjetrat në botë dhe m’e vjetra e Europës (një gjë të tillë Evropianët s’e pranojnë dot kurrë).
Populli shqiptar është diku tek 20 milion banorë në gjithë botën. (As kete Evropianet s’duan ta pranojnë kurrë).
N.q.s Shqipëria hyn në BE, ajo ka të drejtë të kërkojë dëmshpërblim, mbi 50 miliardë €, prej atyre shteteve te BE-së, që e kanë dëmtuar dhe këtë Amerika e di mirë, ky eshte dhe motivi pse USA e futi në NATO. N.q.s Shqipëria hyn në BE ,shumë shtete jo vetëm duhet të ndrrojnë historinë, por disa prej tyre do të fillojnë të copëtohen.
Shqipëria është një komb me popullsi në mbi pese vende të rajonit dhe detyrimisht harta demografike do te ndryshohet dhe kjo rrezikon vetë shpërbërjen e BE.
Duke patur popullsinë me moshën më të re në Europë; 35-42 vjeç dhe krahun e punës më të lirin ne Evropë, në një periudhë 20 vjeçare, rreth 50% e gjithë industrisë Europiane mundet të transferohet në Shqipëri, duke rrezikuar vetë punën dhe si rjedhim do ngjallen tensione ne BE.
Konkluzioni: me hyrjen e Shqipërisë në BE, bien historitë e gënjeshtërta,
ndërron popullsia Shqipëtare në 20 milion, (pra bëhet shteti m’i madh ne rajon) do të bien shtetet fallco dhe detyrimisht rrezikohet BE.
Ja këto janë motivet!
Polaku Pjotër Dicek, është një nga arkeologët më të mirë në Europë,
i cili ka mbaruar për arkeologji në Varshavë, ka mbrojtur doktoraturë, ne Rusi, specializim në Hamburg dhe pjesëmarrës në gërmimet e Bosnjës
ku dolën piramidat 20 mijë vjeçare Ilire

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *