Home

Lajme

Austriaku me emblemën e UÇK-së midis Vjenës, habit me përgjigjen që ia dha shqiptarit

No Comments Aktualitet Lajme

Ai është fotografuar nga një shqiptar, i cili është habitur kur ka parë në krahun e tij emblemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe i është afruar me përshëndetje dhe e ka pyetur se a e di çka do të thotë shenja në xhaketën e tij.
Shqiptari është mahnitur me përgjigjen që i dha austriaku.
“ Po e di shumë mirë është emblema e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e mbaj me shumë kënaqësi dhe kam respekt për ata që kanë qenë pjesë e saj” i ishte përgjigjur austriaku.

Burimi/Gazeta NewBorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *