Home

Lajme

Alumni Liceu Artistik – Masterklas- Ekland Hasa (piano). Itali

No Comments Kulture

Sot nën praninë e xhirimeve të televizionit shtetëror italian RAI UNO në Sallën e Koncerteve T. Harapi u mbajt masterklas nga Ekland Hasa me nxenësit:

  1. Nikol Tuka klasa e 12, Liszt Mephistovals. 2. Jurgen Aliaj klasa e 11, Beethoven Patetika, Rachmaninov Moment Musical nr 4. 3. Xhesika Aliaj klasa e 7, Haydn sonata re mayor, Chopin Walts do minor. 4. Erbli Zade klasa e 7, Haydn sonata do mayor, Kabalevsky Presto.
    Mirënjohje për këtë bashkëpunim!
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Burimi/Alumni Liceu Artistik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *