Home

Lajme

Faton Kurti – Pakti me dreqin në disfavor të Kosovës!

No Comments Lajme Opinion

Tradhëtitë në të kaluarën bëheshin pas perdeve kurse sot tradhëtia po ndodh para syve tanë me emër dhe mbiemër.
Ideja e “Mini Shengenit” është një ide komunistëve Jugosllavë prej vitit 1948, që kishte për qëllim shkatërrimin e ekonomisë Shqiptare dhe për një kohë të shkurtër e pati arritur qëllimin por edhe vetë diktatori Komunist E. Hoxha e kuptoi këtë lojë dhe u largua nga ky Pakt.
Çfarë do të eksportojë Rama në Serbi, përveç se Kanabisit, por ndërkohë Serbia edhe atë e prodhon vet.
Përfituesi më i madh i “Mini Shengenit” do të jetë Serbia, me moton “peshku i madh e han peshkun e vogël”.
Kur një kryeministër “shqiptar” e nënshkruan paktin me dreqin, po përse atëhere Serbia ta njohë Kosovën?!
Perspektiva e Shqiptarëve është ajo EURO-ATLANTIKE dhe JO MINI-JUGOSLLAVIA e Vuçiqit dhe e Ramës.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *