Home

Lajme

Hoxha nga Peja: Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë myslimane

No Comments Argëtim Kuriozitet

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane.

Ai thotë se traditat arabe po shiten si fe.

“Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe, duke u fríkësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja sek*uale”, ka deklaruar Gashi në ATV.

Burimi/zeripress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *