Home

Lajme

Shpetim Zinxhiria – Ky është injoranti dipllomat Aleks Jase që më kërcënoi me jetë brenda ne ambientet e ambasades…!

No Comments Aktualitet Lajme

U tha se ishte shkarkuar nga MPJSH për paaftësi këtu e një vit por ishte një genjeshtër…
Nejse…
Sot pata një kërcënim nga ky injorant që nuk i ngjan aspak një dipllomati kariere por një injoranti ose më mire sjellje prej rrugaçi.
Ngjarrja e turpit ka ndodhur sot rreth ores 13.45 në ambientin e ambasadës sonë në Athinë.
Tek po bëhesha gati te merrja ashensorin shoqeruar nga nje punonjese për të shkuar në një takim i thirur nga një konsull për një problem lidhur me burgjet ne Greqi u ndesha përball me këtë njeri. Në fillim u largua por me pas u afrua duke me kercënuar.
Kercenimet vazhduan aq sa detyruan punonjesen e ambasadës që të largonte diplomat Aleksin nga dera e ashensorit.
Por më e mira është që ambasada shqiptare nëse ka vullnet të shohë këtë kercënim ka videon nga kamera e sigurisë brenda ambienteve si dhe deshmimtar punonjesen e sherbimi.
I premtoj këtij dipllomati se do ti bej kallxim penal.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *