Home

Lajme

Nga Skënder Sadri KAPITI: Socialkomunistët shqiptarë si gjithmonë grushtbashkuar me Serbinë.

No Comments Lajme Opinion

Komunizmi,kjo fatkeqësi e madhe kombëtare. E keqja e madhe në Shqipëri dhe për Shqipërinë e për Kosovën kanë qenë e vazhdojnë që të jenë komunizmi, komunistët dhe rilindasit komunistë të Edi Ramës si brezi i ri apo njeriu i ri si produkt i edukimit e të frymëzimit marksist-leninist. Komunistët shqiptarë i bashkoi në Partinë Komuniste Shqiptare Miladin Popoviçi ne vitin 1941, i bashkoi përsëri në revulucionin antishqiptar të vitit 1997 Millosheviçi, i bashkoi socialkomunistët e Partisë Socialiste me ata të Lëvizjes Socialiste për Integrim Tadiqi në vitin 2013, dhe po i bashkon tani edhe Vuçiçi e Bregoviçi si gjithmonë grushtbashkuar me Serbinë edhe në “Ballkanin e Hapur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *