Home

Lajme

Skënder Karaçica – Ndodh edhe kjo

No Comments Lajme Opinion

Nëse të zgjedhurit e popullit shetisin me turproje,duhet me ua marrë mandatin(!)
Në shkrimin e sotëm(INA)thuhet se kryetari i Lëvizjes Besa,BILALL KASAMI,e paskëshin parë duke lëvizur i lirë dhe pa (truproje)!
Nëse të zgjedhurit e popullit shetisin të lirë dhe pa (truproje),kjo tregon se ata kur dalin nga shtëpia,pas shpine e kanë truprojën që,duhet të kujdesën mos të ngjajë më e ,,keqja,,(sic!),kur ata i ka zgjedhur vota e lirë e popullit(!).
Nëse të zgjedhurit e popullit shëtisin dhe dalin për të kryer detyrën zyrtare (pas shpine me truroje),duhet me ua marrë madantin përmes kthimit të votës së lirë(sic!).
Të gjithë ata që nuk mund të kryejnë detyrën zyrtare në një komunë apo institucion shtetërorë pa turproje mbrapa,kjo tregon sesa larg qëndrojnë të zgjedhurit e popullit apo më qartë nga baza e votuesve të votës së lirë…(sic!).
Pse për të zgjedhurit e popullit,u dashka t`u shkoj mbrapa truproja…?!
Fushë Kosovë,7 gusht 2021

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *