Home

Lajme

Shpëtim Pollozhani – NJË POROSI PËR EDI RAMËN

No Comments Lajme Opinion

-Hiqe Shqipërinë nga vendi i dytë si shteti më i korruptuar në botë!

  • Hiqja Shqipërisë epitetin e turpshëm, Kolumbia e Europës!
  • Nuk gënjehet lugati (Vuçiç&co) me kulaç!
  • Do të dështojë projekti i yt për ti armiqësuar shqiptarët e Kosovës, MaqeVer, ata të Luginës së Preshevës dhe të M. të Zi me shqiptarët e Shqipërisë- nënë!
  • Pastro gjykatat, administratën nga parazitët e bordeve, ndërto një rafineri dhe një kombinat për përpunim të derivateve të naftës dhe kromit;…se po na shkojnë për dhjamë qeni!
  • Ke edhe 10001 detyrime për të bërë në Shqipëri, para se ti turresh Kurtit, i cili në mënyrë të rregulltë i fitoi votat me plebishit! Bota demokratike e rrespekton vullnetin e popullit, e jo ëndërrat e tua!?
  • Mos fol në emër të shqiptarëve kur përmend ,,Open Ballkan.”

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *