Home

Lajme

Rama Ia Bën “8 Me 2”: Unë Kam Kërkuar Në Zemër Të Serbisë Njohjen E Kosovës Dhe…

No Comments Aktualitet Lajme

Kryeministri Rama iu është përgjigjur të gjithë kritikëve që e kanë akuzuar së fundmi si tradhtar për shkak të nismës ‘Ballkani i hapur’.

Rama shkruan se ata që e kanë gjetur tradhtarin tek ai gabojnë pasi është po ai që në mes të Beogradit foli me zë të lartë për njohjen e Kosovës.

“Unë jam po ai që në mes të Beogradit fola me zë të lartë për njohjen e Kosovës nga Serbia dhe sikur të tërë

ta mbronin njohjen e Kosovës të paktën siç e mbroj unë, kudo e kurdoherë, sot Kosova do të ishte shumë më e respektuar nepër botë”, shkruan Rama.

Burimi/timenews24hr.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *