Home

Lajme

Prifti serb paralajmeron serbet / ”Gjithcka mbaroi , Kosova Vojvodina e Mali i Zi te gjitha do behen Shqiperi”

No Comments Aktualitet Lajme

“Ne nuk mund Kosovën ta mbrojmë, ata do na e ma.rrin, do na e marrin po nuk do ta kenë përgjithmonë, do ta kenë përkohësisht!

Kjo do të ndodhë dhe këtë po ju garntoj unë, kishte thë.në kohë më para Prifti Gravrill; do të ndahet nga Serbia edhe Vojvodina, do të ndahet nga Serbia Kosova, nuk do të jetë ser.be as Rashka, kurse Mali i Zi do të jetë pjesë e Shqiprisë;këto pjesë do ju japin shiptarima, po.pulli ynë nuk do të jetoj më në ato hapë.sira!
Të gjitha këto që po them, të gjitha si tërësi do të kenë një mbës.htetje nga bota!

Nuk do të ketë ujë, nuk do të ketë ujë nëpër qytete dhe ujë do të mund të gjeni aty-këtu nëpër male, kodra, nëpër bjeshkë; njerëzit do i lëshojnë qytetet dhe do të ngji.ten maleve!”

Burimi/news29media.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *