Home

Lajme

Koco Danaj – Marreveshja e Ohrit ka vdekur.

No Comments Lajme Opinion

Jane gjalle vetem politikanet shqiptare qe e cuan ate ne varr.
Dhe si gjithmone tek I vdekuri te gjithe perulen. Marreveshja e Ohrit te te perfundonte ne vitin 2005. Por nga varri askush nuk flet…
Marreveshja e Prespes lindi e vdekur. Ajo deshtoi qe ne referendum. Por si gjithmone I njejti avaz. Do te duhej vetoja e Bullgarise qe bashkesia nderkombetare ta kuptonte se shtetet etnike nuk emertohen me nocione veri, jug, lindje, perendim
Dhe ne fund:
Shqiptaret ne shtetin pa emer me 35 perqind nuk jane kombformues,por pakice etnike nuk kane gjuhe zyrtare,ne pashaporte nuk figuron gjuha Shqipe por gjuha serbe, nuk kane Flamur, nuk kane Feste Kombetare.
Megjithate BE DHE SHBA jane dakord!!!
Diplomatet e tyre akoma nuk e kuptojne se kjo
eshte ndihma me e madhe qe I japin Rusise dhe shovinizmit serbo malazezo maqedonas Ose e kuptojne por kane plane te tjera.
Te presim pa fjetur.

Nga Koco Danaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *