Home

Lajme

Fahri Xharra – Bota qante për ne në vitin 1999.

No Comments Argëtim Kuriozitet

Sa jemi falenderues ?
Ikëm 1 milion nga Kosova , per të shpëtuar nga krimet serbe
Ylli i muzikës pop George Michael, që vdiq në moshën 53 vjeçare, kishte dhuruar 500.000 funte për Kosovën në vitin 1999.
Tabloidi britanik The Guardian raportonte në shtator të vitit 1999 se këtë vendim muzikanti,që atë botë ishte 36 vjeçar, e kishte marr pasi pa gjendjen e refugjatëve kosovarë.
Emri i vërtetë i muzikantit ishte Georgios Kyriacos Panayiotou dhe kishte lindur në veri të Londrës.
( Credit Driton Sahiti )

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *