Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Stop krimit dhe vrasjes se qytetarve!

No Comments Aktualitet Lajme

Stop krimit dhe vrasjes se qytetarve!
Doreheqje ose shkarkime!
Te shkarkohet urgjentisht presidentja perqarese dhe jounifikuese Osmani, si dhe te bjere Qeveria moniste e Kosoves, e cila eshte pergjegjese e gjendjes alarmante dhe tragjike me virusin ne Kosove!
Joshja e mergates per vota,ne menyre te pa kontrolluar dhe pa asnje krter apo standard pandemie, hapja diletanteske, dasmat dhe ahengjet folklorike, klubet e nates,diskotekat pa asnje kontroll, hedonizmi primitiv infantil, prioriteti i luftes se eger per pushtet dhe nepotizem,ka bere qe Kosova te jete “kampione” ne listen e zeze botetore me infektime dhe numrin e vdekjeve!
Politika klanore perqarese e presidentes Osmani dhe keqmenaxhimi institucional i i rritjes se virusit Covid-19, duhet te ndeshkohet dhe per kete situate drastike, ndeshkimi me i vogel fillestar eshte doreheqja ose shkarkimi!

Burimi/Facebook/Gjergj Dedaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: