Home

Lajme

I poshtëruar sepse besonte në Zot.

No Comments Argëtim Kuriozitet

Një djalë i ri që punonte në ushtri ishte vazhdimisht i poshtëruar sepse besonte në Zot. Një ditë kapiteni donte ta poshtëronte para trupave.
Thirri të riun dhe i tha: Djalosh hajde këtu, merr çelësin dhe shko parko xhipin përpara. I riu u përgjigj:
Unë nuk di si të ngas! Kapiteni u përgjigj: Atëherë kërko ndihmë nga Zoti yt! Na trego që ka!
I riu mori çelësin, shkoi drejt automjetit dhe filloi të lutet. Më pas parkoi xhipin me makinë ashtu siç donte kapiteni.
Kur doli ushtari i ri nga xhipi i pa të gjithë duke qarë. Të gjithë i thanë: ‘Ne duam t’ i shërbejmë Zotit tënd. Ushtari i ri u habit dhe pyeti-çfarë po ndodh? Kapiteni duke qarë hapi kapuçin e xhipit dhe i tregoi të riut :- se makina nuk ka motor!
Pastaj djali tha :- E sheh?
Ky eshte Zoti qe i sherbej, asgje nuk eshte e pamundur tek Zoti, Zoti qe i jep jete atij qe nuk ekziston. Ju mund të mendoni se këto janë gjëra të pamundura, por tek Zoti të gjitha gjërat janë të mundshme.
Po e lexon këtë, Zoti po punon për super mrekulli në jetën tënde. Thuaj ” Amin ” dhe #shpërndaje nëse beson në mrekullitë e Zotit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *