Home

Lajme

Dëgjuesi i jonë i radio Projektit 21 , Shemsedin Haxhiu na la !

No Comments Aktualitet Lajme

Familja e madhe e radio Projektit 21 , sot humbi njerin nga dëgjuesit më të vjetër te saj , ai që 20 vite ishte një deëgjues korrekt dhe shumë i përfshirë në debatet e ndryshme dhe temat që bënin kolegët e kësaj radio .
Ky është Shemsedin Haxhiu , nga Kacaniku , i cili ndërroi jetë sot nga një sëmundje e rëndë , që kishte kohë që vuante . Ai la në pikëllim familjen e tij vëllezrit dhe gjithë familjen e madhe, Haxhiu . Shokë e miq të tij sot i kanë ngushëlluar në rrjete sociale dhe në linje direkte familjarët e tij !
Ai ishte një dëgjues i rregullt i radios tonë . Kjo familje e nderuar Haxhiu ishte pjesemarrse e të gjitha aksioneve humanitare që organizonte radioja jone , për 20 vite me rallë . Por Shemsedini ishte një aktivist shumë i mirë dhe politik, ai ishte anëtar i Lëvizjes Vetëvendosje, që nga fillimi , duke u bërë një aktivist shumë i cmuar i kësaj Lëvizjeje dhe kontriboi , me cdo mjet që kjo Lëvizje të dilte në krye , ku të drejtonte shtetin e Kosovës , gjë që e shijoi për shumë pak kohë .
Por Shemsedini , mbetet shëmbulli më i mirë i një shoku i një miku të mirë , që interesohej për të gjithë ne , ishte i gatshem te jipte kontributin , kur dikush kerkonte ndihmen e tij . Ai ishte kudo , ndaj e respektonin dhe e nderonin të gjithë, jo vetëm në Kacanikun e tij legjedar , ku lindi dhe u rrit , por dhe të gjithë degjuesit e Radio Projektit në të gjithë botën dhe telefonatat me Shemsedinin ishin të shpeshta . Ai nuk lodhej , ai gëzonte për arritjet e shqiptarve në vendëlindje dhe në mërgatë . Jipte ide dhe mendime dhe nuk ndalej asnjeherë dhe i tillë u largua nga kjo jetë !
Ne stafi i radio Projektit 21 , do ta kujtojmë përherë , si një njeri të mirë, një njeri punëtor , një bashkëshort të kujdesshëm , një baba shëmbullor , një gjysh shumë i dashur !

Ai na la , por la pas kujtimet e tij të bukura !
Stafi i radio Projektit i shpreh ngushllimet , familjarve dhe mbarë familjes Haxhiu , për humbjen e njeriut të tyre të dashur !
Familje e nderuar Haxhiu ju gjindemi pranë dhimbjes tuaj , në këto momente të vështira për të gjithë ju ! Familjarin tuaj dhe mikun tonë të ndjerë , Zoti e shpërbleftë me xhenet !

Lamtumirë vëlla, shokë e miku jonë Shemsedin Haxhiu !
Ju bëjme me dije se ditën e Premte , nga ora 20.15 – 21.15 – do të percjellim një “Emision Homazh për mikun tonë Shemsedin Haxhiu ” . Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij emisioni , me kujtimet tuaja dhe mesazhet tuaja .

STAFI I RADIO PROJEKTIT 21
DANIMARKË
Datë, 01/09/2021

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *