Home

Lajme

Bashkim Hoti – Mesazh për ju!

No Comments Shendetesi

Vaksina dhe Covid-19 më e përfolura e shekullit.
Sëmundje e rrezikshme!!!! Mori jetë më shumë se cdo sëmundje tjetër më parë!
Mbylli Botën, mbylli kompanitë e vogla, dëmtoj kompanitë e mesme dhe ngriti kompanitë e mëdha.
Luftë, luftë për mbijetesë për njerëzit e shtresës se varfër dhe të mesëm…..
Sipas statistikave 98% vdiqën mosha e madhe mbi moshën 60 vjeçë!!!!!!
Në këtë kohë humben: Kanceri, e shum sëmundje tjera vdekjeprurëse, humben dhe griprat sezonale!!!!!!!!
Shkenca ke hec aq shumë sa vaksina doli në kohë gati të barabart me Virusin…. dikur shkencës u dashke kohë mbi 5 vite dhe ishte në pikëpyetje se a do e gjenin antivirusin.
THIRJET PËR VAKSINIM, bëhen nga të gjitha shtresat, dhe bëhet pikërisht nga ata që jan vaksinuar, kur sheh kto thirrje thua me vete erdhi fundi botë.
Nga të pa vaksinuarit dëgjon: ,, Psikologun, doktorin, politikanin”…. e transmeton aq mirë nëse e dëgjon me vëmendje të mbushet mendja se ashtu është!!!!
A kemi drejtë të vendosim se çfarë do bëjmë me trupin tonë pa e na ngarku kokën me trillimet tuaja….
Merreni vendimin për trupin tuaj dhe mos na sjell maltertime psikike….

Burimi/Facebook/Bashkim Hoti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *