Home

Lajme

Ne New York me kryetarin e Lobit Shqiptar z Xhosef Dio Guardin dhe Shirley Dio Guardin perfaqsuese e ceshtjes Shqiptare ne Ballkan.

No Comments Aktualitet Lajme

Nji takim me karakter kombtar sot kishim ne New York me kryetarin e Lobit ShqiptR z Xhosef Dio Guardin dhe Shirley Dio Guardin perfaqsuese e ceshtjes Shqiptare ne Ballkan dhe dy antar te bordit te lobit Shqiptar z Mahmut Skenderi dhe z Zikri Meta.
Tema bisedimeve ishte takimi me kongresmenin per mardhanje me jasht te SHBA qe do te mbahet me 26 Shtator dhe takimi qe do te kemi ne Washington me z Mendez dhe z Miks tedy perfaqsuesit e Kongresit Amerikan per miq te kauzes shqiptare ne Ballkan qe do te nisedoijn rreth ceshtjes te pazgjedhur shqiptare ne Kosove Presheve Mal te zi dhe dhe. Ceshtja shqiptare ne Shqiperi mbas fushates zgjedhore ku mungon demokracija zhvillimi ekonomik dhe politik ne Shqipwri ..lobi Shqiptar asht promotor i ksuzes shqiptare ne Ballkan dhe xhozef dio Guardi asht njeri i cili asht promotor i kauzes shqiptare qe ka ber shum per panvarsin e Kosoves dhe ceshtjen shqiptare ne Preshev Mal te zi dhe Maqedoni dhe Cameri mirpo ceshtja shqiptare akoma nuk asht zgjedhur dhe gerkohet nji lobing i fuqishem per unifikimin e trojeve shqiptare ne . Lobit Shqiptar ju dorzuar nji suvenir te cilin ja kishte dhuruar Ardita Sinani Shuip Kamberi dhe Ragmi Mustafa qe ja kishin dorzuar perfaqsuesit te lobit shqiptar . Mamut Skenderi gjat vizites qe beri ne Presheve me ftese te z Shuip Kamberi Ragmi Mustafa dhe Ardita Sinani mirpo per shkak te pandemis ajo dhurat ju dirzuar sot nga Mahmut Skenderi Kryetarit te Lobit Shqiptar dhe zj Shirly Dio Guardit ku amaneti dhurates sot u be realit me dorzimin atje ku ishte caktuar nga delegacioni Presheves k. Apelojm te diaspora shqiptare ne SHBA Evrop dhe bote qe ti bashkangjiten lobit shqiptar per zgjedhjen perfundimtare te shqiptarve ne Ballkan qe akoma nuk e kan zgjedh ceshtjen perfudimtare ne ato vende ku jetoijn jasht shqiperis londineze deri ne nji unifikim kombtar.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *