Home

Lajme

Arbana Xharra:”Të kisha pasë pushtet,Brenda 24 orëve i kisha rrënu të gjitha Xhamitë”…

No Comments Lajme Opinion

Arbana Xharra vazhdon me s ulmet e saj ndaj muls imanëve dhe Presidentit Turk Erdogan.Së fundi ajo është përfshirë edhe në debatin që po zhvillohet në Kosovë për ndërtimin apo jo të XHamisë së Madhe.Në komentet e saj lidhur me këtë projekt madhështor për besimtarët muslimanë të Prishtinës Arbana XHarra e kund ërshton pro jektin duke thënë se ai po bëhet qëllimisht nga Erdogan për të rritur ndi kimin e tij në vend duke mos përfillur kërkesat e vazhdueshme të besi mtarëv për një xhami më të madhe.Në fakt me sulmet e saj Xharra kundërshton edhe 85 % të shqiptarëve që kanë votuar pro nd ërtimit të xhamisë në sondazhin e realizuar në kosovë.Në një status në rrjetin e saj social Facebook ajo u s hpreh: JU FT0JM TE SHTY.PNl LlNKUN ME P0sHT

““S’ka Evropë me “babën” Erdogan – jo, sot e 700 vjet!Mua nuk me çudite mbështetja pub like që liderët e Kosoves i japin ndërtimit të xhamisë së Erdoganit, ata i kanë dhënë Aeroportin, distribucionin e energjisë, e kanë leju me ardhë me ae roplan privat me i kidnapu qytetarët turq…. Ne fund te fundit politikanet e Kosovës më shumë kanë të për bashkët me Erdoganin se me Macron e Merkel. Evropa e sheh Erdoganin kercenim per kulturen dhe identitetin perendimor, Kosova ka vendos me u rreshtu me Erdoganin – e gezofshi xhamine!”“Shumica absolute e perë ndimorëve brenda BE -së kanë nisur ta vizatojnë Kosovën brenda hemisferës orientale. Asaj të Erdoganit (si zonë e teologjisë sê tij politike). S’ka më rëndësi, lirisht ndërtojeni në çdo qytet nga një kazermë të tij. Secili zgjedh rrugën që donë vetë. Udha e mbarë u qoftë.JU FT0JM TE SHTY.PNl LlNKUN ME P0sHT

Burimi/ab24news.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *