Home

Lajme

Islam Lauka – Deliranti Rama në rolin e sekretarit të përgjithshëm të OKB-së.

No Comments Lajme Opinion

“Kosova të dialogojë, Serbia të bashkëpunojë, BE të ndërmjetësojë”. Kështu u shpreh kryeministri i Shqipërisë Edi Rama për masat e fundit të qeverisë së Kosovës, lidhur me reciprocitetin me Serbinë (targat). Me një deklaratë të tillë mund të dilte për zhvillimet në çdo pjesë të globit, në Afrikë, Azi, apo Oqeani. Ndërkohë që bëhet fjalë për një konflikt të mprehtë të gjysmës së kombit tonë me një shtet shovinist dhe agresor si Serbia. I ndodhur në Nju Jork për të marrë pjesë në sesionin e radhës të AP të OKB-së, delirantit Rama i duket vetja si sekretari i përgjithshëm i kësaj organizate. Në delirin e tij, ai la pa fjalë z. A. Guterres (sek. Përgjithshëm të OKB-së) ashtu siç la pa fjalë edhe të ëmën e Zeqos në majë të thanës.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *