Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Krimi nepotist,mbi nje mision!

No Comments Lajme Opinion

Dikujt i prisha shume pune qe futa per here te pare Gjergj Kastriotin dhe Nene Terezen, ne zyrat e Ambasades se Republikes se Kosoves ne Shkup!
Madje njera nga ambasadat ne kryeqytetin e Maqedonise se Veriut, e ngriu njeanshem bashkepunimin me ambasaden e Kosoves, ne Shkup, perderisa sipas tyre,une GjD, te jam ambasador, duke aluduar se po ia prishi agjenden shtetit ne fjale prane Bosforit,i cili shtet angazhohej per islamin politik radikal ne RMV, per çka nuk e kishin as mbeshtetjen e shumices se komunitetit dhe forcave politike shqiptare, te cilet me mirepriten, mbeshteten dhe respektuan tej mase. Mirepo ai shteti ne fjale, madje edhe vete presidenti i tyre, shpeshehere kerkuan dhe insistuan te me largojne, me ndryshimin e pushtetit ne Kosove, realizuan qellimin e tyre. Madje mos te flasim edhe per nepotizmin presidencial!
Tani bashkepunimi mes dy ambasadave atje eshte vellazeror…!
Kuptohet larguan nje Gjergj te Madh ne bronx, dhe nje Gjergj te Vogel,te gjalle!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *