Home

Lajme

Ilir Demalia – Evi Petrit Hoxha Kokalari Angelakis, boll abuzove me emrin e nderuar të Musine Kokalarit.

No Comments Lajme Opinion

Boll gënjeve me persekutimin tënd se nuk je e persekutuar as ti, as yt atë Petriti, por në të kundërt të privilegjuar nga Hoxha.
Boll fole në emër të komunitetit shqiptar në Amerikë se nuk përfaqson asgjë në komunitetin shqiptar, por nëtë kundërt ke qenë përfasuese e shoqatës së greko amerikanëve në diasporë.
Boll me Grenell, një njeri që punon për interesat Serbe dhe do të përdorë Kosovën dhe Shqipërinë për lëvrimin e fondeve te hekurudhës Nish-Durrës për ti hapur rrugë Serbëve në Adriatik pa kontroll nga ana shqiptarëve, gjithçka në favorin Serb.
Boll me mithomaninë tuaj se do të influenconi në administratën Amerikane kur të vijë në fuqi Trump. Trump do të thirret si i pandehur për tax-evasion në tre dekada si manipulues dhe fallsifikator i paskrupull. Edhe 300 vjet të rroje Trump nuk vjen me jo president, por do të jetë turpi historisë Amerikane.
Berisha në gjëndje të mjerëqë kërkon shpëtimin nga ju. Jeni në gjendje të rëndë neurosociopathologjike, dhe më rëndë ata që ju marrin ju seriozisht.

Burimi/facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *