Home

Lajme

Liga qytetare Shqiptari-Amerikane (LQSHA) udhehequr nga Joseph Dioduardit dhe Shirly me z.Bob Menendez

No Comments Aktualitet Lajme

Bob Menendez është një anëtar i lartë i Komitetit të Senatit për Bankat, Strehimin dhe Çështjet Urbane dhe Kryetar i Nënkomitetit për Letrat me Vlerë, Sigurime dhe Investime.
Sot Liga qytetare Shqiptari-Amerikane (LQSHA) udhehequr nga Joseph Dioduardit dhe Shirly organizatorë i një takim me Senatorin shum te fuqishem me senatorin Amerikan, Bob Menandez,
Senatori ishte shum mire i informuar per Situaten e Shqiptareve ne Ballkan, Shum u befasofa se sa mire dhe aq preciz ishte i informuar per Shqiptaret ne Tersi,
Ai na premtoj se do na perkrahe dhe do të kontribuojmë në maksimum për ceshtjen e Shqiptareve ne Ballkan,
Lobi Shqiptar i ka 7 anëtar në Bordin eksekutif në LQSHA dhe me vjen keq qe politikanet Shqiptar te ilirides që nuk na shfrytezojne qe tju ndihmojme që ata te kontribojne per Shqiptaret e Ilirides,
Un personalisht shpresoj ne te ardhmen qe kjo të ndryshoj në të ardhmen që të hecim per para.
Neve kurë nuk do ndalena me aktivitetet tona për çeshtjen Kombtare deri sa të bashkohen tokat Shqiptare.
Ekuran Shehu-Antar I kryesise se liges Shqiptaro Amerikano.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *