Home

Lajme

Mamut Skenderi – Nji takim shum i fuqishem me Senatorin Menendez

No Comments Aktualitet Lajme

Nji takim shum i fuqishem me Senatirin Menendez nji zer i fuqishem ne Kongres dhe Senat per mardhanje me jasht ne kongres dhe Senat i cili i dha nji mesazh te fuqishem provokime Serbe ndaj Kosoves sot ne takimin qe kishte me lobin Shqiptar ne nji fushat fondrejzer ne New York nga Dio Guardi dhe perfaqsuesit e bordit ku moren pjes mbi 100 vet
Ne foto Senatori Menendes Mahmut Skenderi Zikri zmeta dy perfaqsuesit e botdit Te lobit Shqiptar ne SHBA

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *