Home

Lajme

Riza Mucaj – Lëvizja Atëdhetare Rrënjët Pellazgo- Ilire.

No Comments Lajme Opinion

Shoqja jon Kim të ka dërguar maoceduni në Amerikë të mbrosh komunistët në shqipëri. Shoqja jonë kim, Luli yt ngjan shumë me enver hoxhën merre çoe president në kinën e madhe me që e dashke aq shumë. “”( por ta dish se luli vota në shqipëri ka vetëm votën tënde)””Se në amerik vetën me xhorxh sorosin mund ta zëvndësosh. Sepse ai qënka i mirë për të ruajtur komunizmin në vendet e vogla si shqipëria. Babaj im është dënuar bashkë me një grup shqipëtarësh si agjentur të lidhur me sillogjin e Janinën në dhjetor të 1947 për të prur angloamerikanët në shqipëri. Dhe janë dënuar nga gjyshi, babaj dhe të afërtit e lulit, si përkrahës e si njerëz të zjarrtë të komunizmit. I bëjmë thirrje kongresit dhe kongresmenëve dhe Të nderuarit Presidentit amerikan të mbajnë qëdrim ndaj teje. Ne duam që në shqipëri, që të ruhet pluralizmi politik, të ruhet të drejtat e lirit njerëzore sipas konventës së helsinkit, të ruhet kushtetuta, të ruhet e drejta e pronës, e drejta e shtypit e të tjera. Këtë e bëjnë të përndjekurit politik që kan vuajtur tre breza në burgjet e diktaturës komuniste për at imperializëm amerikan e jo komunistët e bijët e tyre, që ju kundërvun amerikës për 45 vjet se donte impeializmi amerikan të pushtonte shqipërin dhe ju i bët miq, shoqja jonë kim. Nuk jemi më në 91shin shoqja kim, sot mbi 1.5 miljon shqiptar kan emigruar nëpër botë e s’kthehen më pas. Shkaku është se e udhëhoqën komunistët të cilët duan rrëmuja në shqipëri, midis tyre dhe luli yt tre herë ministër dhe një herë kryetar bashkie dhe tre legjislatura kryetar opozite dhe dha goxha rezultat ndaj e do ti aq shumë. Ai është përfolur dhe si hajdut i rrugës së kombit dhe probleme të tjera. Ashtu si të dy krahët e politikës komunisto- demokrat. Apo demokrato- komunist.
“”Me respekt shoqja jon kim””

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *